Meer info
“Zonder peper zou ook onze keuken smaakloos zijn. Over ter wereld maakt men gerechten pittiger door gebruik van verschillende ingrediënten. We verkennen de wereld van pepers en chili. Voor mensen met stevige smaakpapillen!”
Details workshop
Wat
- Kookworkshop, in groep
- Format: hands on
- Chef: Tom / Benoit
Menu
- Voorgerecht: Venusschelepen in pittige seafood dressing, gegrilde scampi met peper, zout, limoen.
- Hoofdgerecht: verschillende soorten sambal (auberginesambal, scampi in chilijam), roggevleugel in bananenblad met sambal, achar van witte kool; roergebakken boontjes in chili-jam, varkensvlees in look en peper
- Dessert: Indonesische fruitsla
Inbegrepen
- Prijs: 85 €
- Ingrediënten
- Kookmateriaal
- Maaltijd
- Dranken (aperitief, wijn, waters of limo)
- Info -en receptenboekje
Meebrengen?
- haarband
- gemakkelijke schoenen
- cadeaubon, ivt
Reserveren Cadeaubon