Meer info
“Kook met zeer verse ingrediënten van een hoge kwaliteit zonder de presentatie uit het oog te verliezen. Kortom: kook Japans zoals het hoort.”
Details workshop
Wat
- Japanse kookworkshop, in groep
- Format: hands on
- Chef: Benoit
Menu
- Hapje: Venusschelpen met sake en dashi
- Voorgerecht: Misosoep, gyoza
- Hoofgerechten: Sushi – Maki, urimaki, nigiri. Sashimi van zalm en ponzu. Tonijntataki op een slabedje en citrusdressing, Sint Jacobsvruchten in een dashibouillon.
- Dessert: Gegrilde ananas, limoenijs , groene theepoeder en thym
Inbegrepen
- Prijs: 90 €
- Ingrediënten
- Kookmateriaal
- Maaltijd
- Dranken (welkomstdrankje, saké, wijn, water en limo’s)
- Info -en receptenboekje
Meebrengen?
- haarband
- gemakkelijke schoenen
- cadeaubon, ivt
Reserveren Cadeaubon