Meer info
“Ontstaan in India maar wijdverspreid van de Nederlandse Antillen tot in Japan. Leer alles over currypasta en currysaus maken. Tijdens deze workshop maken we je wegwijs in de wondere wereld van curry.”
Details workshop
Wat
- Curry kookworkshop, in groep
- Format: hands on
- Chef: Benoit / Tom
Menu
- Voorgerecht: Kruidige gehaktballetjes in sla blaadje met Thais dipsausje
- Hoofdgerecht: Roergebakken krab in droge gele curry met Chinese selder, massaman curry met rundvlees, Sri Lankaanse aardappel curry, zure curry met gestoomde dorade, roergebakken waterspinazie
- Dessert: Mango lassi
Inbegrepen
- Prijs: 75 €
- Ingrediënten
- Kookmateriaal
- Maaltijd
- Dranken (welkomstdrankje, wijn, water)
- Info -en receptenboekje
Meebrengen?
- haarband
- gemakkelijke schoenen
- cadeaubon, ivt
Reserveren Cadeaubon