ontdek een rijke waaier aan recepten van Haven...

Haven kookboeken

Leuke inspiratiebron of cadeau...
Haven kookboeken

Bangkok Street Food – Nieuwe NL versie – 19,99 €

Koken en reizen in Thailand. Met meer dan 70 street food recepten, Tom Vandenberghe & Luk Thys

Een nieuw eetavontuur in Bangkok – Begin 2015 keren Tom Vandenberghe en Luk Thys terug naar Bangkok, naar de wortels van hun streetfoodavontuur. Zeven jaar geleden ontstond het eerste streetfoodboek, maar de reeks groeide met Hanoi, Singapore & Penang en New York street food uit tot een serie met internationale faam. Nu street food wereldwijd verspreid en ingeburgerd raakt, leek het hen het geschikte moment om opnieuw de sfeer op te snuiven in Bangkok. Zoveel ervaringen rijker is het voor Tom en Luk een prettig en vertrouwd weerzien, maar tegelijk een leerrijk en verrijkend bezoek aan deze Thaise metropool. Bangkok street food is een herwerkte en aangevulde versie van het eerste boek uit 2009, met meer dan zeventig recepten (waarvan twintig nieuwe) en schitterende verhalen door de ogen, neus en mond van de twee ervaren avonturiers. Een totaalervaring op het vlak van koken en reizen, kortom een unieke culinaire reisgids.

Hanoi Street Food – 19,99 €

Koken en reizen in Vietnam. Tom Vandenberghe & Luk Thys

Dit boek is het resultaat van verschillende culinaire reizen naar Hanoi. Hanoi street food neemt je mee naar de bruisende hoofdstad van Vietnam en laat je proeven van de authentieke streekkeuken. Tom Vandenberghe is gebeten door de Aziatische keuken. Hij loodst je door de stad, neemt je mee naar enkele typische eetgelegenheden en vertelt je waarom hij zo van de Vietnamese keuken houdt. Met de meer dan zestig originele streetfoodrecepten kun je nu ook zelf aan de slag. Geniet van deze authentieke keuken en de boeiende cultuur. Dit boek is het resultaat van verschillende culinaire reizen naar Hanoi. Hanoi street food neemt je mee naar de bruisende hoofdstad van Vietnam en laat je proeven van de authentieke streekkeuken. Tom Vandenberghe is gebeten door de Aziatische keuken. Hij loodst je door de stad, neemt je mee naar enkele typische eetgelegenheden en vertelt je waarom hij zo van de Vietnamese keuken houdt. Met de meer dan zestig originele streetfoodrecepten kun je nu ook zelf aan de slag. Geniet van deze authentieke keuken en de boeiende cultuur. Dit boek is het resultaat van verschillende culinaire reizen naar Hanoi. Hanoi street food neemt je mee naar de bruisende hoofdstad van Vietnam en laat je proeven van de authentieke streekkeuken. Tom Vandenberghe is gebeten door de Aziatische keuken. Hij loodst je door de stad, neemt je mee naar enkele typische eetgelegenheden en vertelt je waarom hij zo van de Vietnamese keuken houdt. Met de meer dan zestig originele streetfoodrecepten kun je nu ook zelf aan de slag. Geniet van deze authentieke keuken en de boeiende cultuur.

Singapore and Penang Street Food (EN) – 24,99 €

Cooking & traveling in Singapore and Malaysia, Tom Vandenberghe & Luk Thys

A must for anyone who wants to broaden his view of the world of gastronomy. Sharpen your senses and get ready to be carried away on a spectacular culinary journey through Singapore and Penang (Malaysia). As in the two previous books in this series, the authors focus on the tantalizing everyday street food found in these locales. Tom Vandenberghe and Luk Thys serve up more than 60 authentic street food recipes, simply explained and photographed in an original manner. Through the eyes of these culinary adventurers you will become acquainted with a unique street food scene and its many different influences from China, India, Malaysia, Indonesia, Thailand and Europe. Tom’s fascinating travel story, spiced up with lively and entertaining anecdotes, provides a captivating introduction to the melting-pot of South-East Asian cuisine and offers outsiders an insight into the eating culture of each place.

New York Street Food (EN) – 24,99 €

Tom Vandenberghe, Jacqueline Goossens, Luk Thys

New York has a history of immigration that results in one of the most dynamic street food scenes in the world. Those who believe food in New York should cost a pretty penny and can only be found in beautifully styled restaurants probably haven’t been further than downtown Manhattan. This book takes you to the far-flung culinary corners of the five boroughs. From sensoryrousing South American snacks in Jackson Heights to homemade noodle dishes in Brooklyn, and from Gourmet food trucks in Midtown Manhattan to simple food stalls in Red Hoek. New York Streetfood introduces you to a culinary New York in all its facets. Culinary adventurer, Tom Vandenberghe and food photographer, Luk Thys will seduce you once more. With the help of Jacqueline Goossens, who has lived in New York for more than thirty years, they give you fifty recipes from the most delightful venues of the New York street food scene.

Tokyo Street Food – 22,50 €

Koken en reizen in Japan, Tom Vandenberghe, Luk Thys, Miho Shibuya, Tomoko Kaji

Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Japan voor een nieuw kook- en reisverhaal! Met hun oog voor authenticiteit en neus voor smaakvolle gerechten struinen ze door bruisende steden als Tokyo, Fukuoka en Osaka, op zoek naar culinaire ontdekkingen. Bijgestaan door Miho en Tomoko, dames die het Japans koken in hun genen hebben, delen Tom en Luk hun opvallendste ervaringen, de beste adresjes en de lekkerste Japanse gerechten. Laat je onderdompelen in de inspirerende Japanse cultuur en gastronomie.

KOPEN CADEAUBON